Topfishing Mosella nakon 4 kola vodeća

Piše:Krešimir Nikšić

Ribolova trgovina Topfishing uz dućan ima i svoj vlastiti klub koji se natječe u II ligi zapad u sastavu Damir Ruklić, Željko Baltić, Marko Pavić i Elvis Šinko, a na čelu kluba je Krešimir Pavić . Zasada su održana 4 kola lige: prva 2 su bila na kanalu u Veleševcu nakon kojih je ekipa „Topfishing Mosella“ ukupno vodila, a prethodni vikend na rasporedu je bilo 3. i 4. kolo koje se održavalo na zahtijevnoj stazi jezera Jarun.

.

Opširnije...

«Match Challenge 19.04.» – «Skresovi» Garešnica

Piše:Topfishing team, Elvis Šinko

Najmasovnija i najrasprostranjenija natjecateljska tehnika ribolova «lov ribe udicom na plovak» u Hrvatskoj do sada nije imala natjecanje kalibra poput ovog koje sprema mlada ribolovna trgovina Topfishing u suradnji sa ŠRD «Ilova» Garešnica.

.

Opširnije...

Feederom na Kupske mrene

Piše: Krešimir Nikšić

Kada spomenem ribolov mrene u ovim hladnim danima vjerojatno će većina ribolovaca odmah pomisliti na ribolov bolognese tehnikom, ali što je s feederom? Jel sad pravo vrijeme za feeder ribičiju? Moj odgovor je kratak - feeder je stvoren za mrene, pogotov velike.

.

Opširnije...

Švičko jezero pored Otočca – natjecanje na plovak

Piše/Foto: Mateja Posavi

Švičko jezero koje je smješteno svega pet kilometara od Otočca, pravi je mamac za ljubitelje ribolova na plovak. Osim zanimljivog prirodnog ambijenta, jezero u svojim dubinama skriva velik broj lijepih primjeraka riba. .

Opširnije...