LRF FTW!

Piše:Dario Rakovac

Kratki vodič za one s malo vremena, one koji na more idu s malom djecom, one zle sreće da godišnji provode na mjestu koje je ribolovni ekvivalent posjetu vegetarijanca pršutari... Ne očajavajte, još uvijek se možete dobro zabaviti čak i ako spadate u sve tri navedene kategorije!

.

Opširnije...

Prvi okus mora

Piše: Dario Rakovac

Žabarima poput mene more je oduvijek predstavljalo misteriju. Puno sam puta pričao s morskim ribolovcima i već sama terminologija mi je uglavnom palila WTF?!? lampicu iznad glave. No, lagao bih kada bih rekao da me more isto tako nije privlačilo. Nekome naviklom na letargične štuke s domaćih voda, navikle na pikanja, slikanja i puštanja s pogledom tipa: „Ajd me više pusti... Kadar ti je dobar, ali si bolju kapu i majicu drugi put nabavi, a i varka ti je so last year boje...“, priče o brutalnim drilovima i trganjima zvuče apsolutno nadrealno.

.

Opširnije...

Artena, Topfishing i Tomislav Segedi

Piše: Elvis Šinko – Topfishing Team

Popularna „Big Game Fishing Team Artena“ ugostila je pobjednika kupa „Sexy Baka Mraz“ Tomislava Segedija i predstavnike ribolovne trgovine Topfishing - Marka i Elvisa na svom brodu Artena. Tamo su im kapetan Branimir Ukas i mornar, inače sportski ribolovac, Igor Virag – Cedevita demonstrirali tehniku ribolova „Vertical Jigging“ na popularnim brakovima u Blitveničkom akvatoriju...

.

Opširnije...

Idemo na «vertical jigging»!!!

Piše:Elvis Šinko

Tomislav Segedi i Topfishing team se spremaju na ribolov na jedan od najpopularnijih hrvatskih «Big Game Chartera Bonita ili Artena» s ekipom, tj. vodičima Branimirom Ukasom i Igorom Viragom – Cedevitom.

.

Opširnije...