Virovitički ribnjaci

Piše: Antonio Kajić

Zvoni telefon, 20h je navečer, javljam se, moj prijatelj Andrija zove da kaže da je sutra slobodan za ribolov. Nije me trebalo puno nagovarati i ribolov od 24h je dogovoren. Lagano me počela tresti ribička groznica, u žurbi sam spremao pribor za sutradašnju kampanju.

Opširnije...

Odra & Odyssey XXX

Piše: Igor Čehovec - Mali

Nakon što su moji štapovi preležali više od 6 mjeseci na suhom pala je odluka da se odradi prvi ovogodišnji ribolov. Prvi plan mi je bio posjetiti Savu ili Kupu, ali kako se voodstaji još nisu ustabilili trebalo je potražiti drugu destinaciju. Gledajući svako večer prognozu na TV-u bio sam sve dalje od ribolova na rijekama i dilema gdje odraditi kampanju bila je sve veća. Skrivene alternative bile su mi Veliko Čiće i rijeka Odra, informacije sa Velikog Čića nisu bile dobre i tako sam pala odluka da idemo na rijeku Odru.

.

Opširnije...

Jezero Čiće - prvi dio

Piše: Marko Pavić - Topfishing team

Jezero Veliko Čiće kraj Velike Gorice bilo je ovaj vikend, točnije sa subote na nedjelju, naše odredište za prvi noćni ribolov šarana u ovoj sezoni. Iako postoje puno „jednostavnije“(čitaj pliče i krcatije ribom) vode za brze i kratke ribolove, prijatelj Igor nije me trebao puno nagovarati na ovaj ribolov, pošto sam ja, kao i on, odrastao uz Veliko Čiće i na tom jezeru još kao klinac ulovio svoje prve ozbiljnije šarane (a i ostale ribe) tako da mu se uvijek rado vraćamo...

.

Opširnije...

Šumbarska legenda

Piše: Jurica Goršić

Šumbar,Finzula, Tribalj...stalno mi odzvanja u ušima. Nastala mi je totalna pomutnja i neznam kuda krenuti.  U zadnji tren odluka pada na Šumbar, makar se na zadnjem ribolovu  tamo nisam dobro nalovio. Krećem na ribolov od tri dana, ali ovaj puta solo.  Zacrtao sam si uloviti jednu veću ribu i mislim da ću to lakše odraditi sam. Iz auta upućujem par poziva frendovima da saznam koje pozicije rade dobro.

.

Opširnije...